ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους και ειδικά το καλοκαίρι οι κατοικίες και οι επιχειρήσεις μπορούν να προσβληθούν από μια ποικιλία παρασίτων και εντόμων που μπορούν να προκαλέσουν από μικρά προβλήματα έως και σοβαρούς κινδύνους για την υγεία. Οι κατσαρίδες, τα κουνούπια, οι ψύλλοι και οι κοριοί τα τελευταία χρόνια παρουσιάζουν μια μεγάλη αύξηση. Το ίδιο και τα ποντίκια και τα τρωκτικά. Όλα αυτά εκτός από αποκρουστικά μεταφέρουν πολλούς παθογόνους οργανισμούς και είναι φορείς μικροβίων που πολλές φορές προκαλούν στον άνθρωπο σοβαρότατες ασθένειες οι οποίες απειλούν μέχρι και τη ζωή τους. Επίσης, είναι γεγονός ότι πολλά από αυτά τα παράσιτα κάνουν καταστροφές σε τρόφιμα, σοδειές, καλλιέργειες, κτίρια και γενικότερα σε περιουσίες. Όταν διαπιστώνετε ότι έχουν εισχωρήσει στο χώρο σας, θα πρέπει να πάρετε γρήγορα και συγκεκριμένα μέτρα εξόντωσής τους. Ο ιδανικότερος τρόπος όχι μόνο να απαλλαγείτε αλλά και να προλάβετε ώστε να μην προσβληθείτε, είναι σίγουρα οι ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Η απολύμανση είναι καλό να γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Αν κάνετε μόνοι σας προσπάθειες για να απαλλαγείτε από τα παράσιτα που σας ταλαιπωρούν, το ποσοστό επιτυχίας θα είναι μηδαμινό και υπάρχουν κίνδυνοι αφού δεν είστε επαγγελματίες. Εμπιστευθείτε την εταιρεία μας αφού αντιμετωπίζουμε κάθε περίπτωση με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Αποφύγετε λοιπόν να κάνετε μόνοι σας απολυμάνσεις με κοινά προϊόντα που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Τα περισσότερα από αυτά είναι επικίνδυνα διότι περιέχουν πολύ τοξικές ουσίες. Μετράμε πολλά χρόνια στις απολυμάνσεις που μας δίνουν αυτόματα την εμπειρία και την τεχνογνωσία που χρειάζεται ώστε να δώσουμε οριστική λύση σε κάθε πρόβλημα που αφορά έντομο ή παράσιτο. Όλα μας τα προϊόντα είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, τοξικά μόνο απέναντι στα παράσιτα. Δεν βλάπτουν την υγεία, ούτε το περιβάλλον. Εξυπηρετούμε σπίτια, καταστήματα, σχολεία, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, εστιατόρια, δημόσιες υπηρεσίες και εταιρείες κτλ. Κάθε απολύμανση συνοδεύεται από το δικό της πιστοποιητικό.

Απολύμανση για κατσαρίδες

Οι κατσαρίδες μπορούν να εισβάλουν σε ένα σπίτι, κάτω από τις πόρτες και μέσω ανοιχτών παραθύρων. Είναι νυχτόβια παράσιτα αλλά δεν αποκλείεται να τις δούμε να τριγυρνάνε και την ημέρα. Για να πολλαπλασιαστούν χρειάζονται ζεστά σημεία και υγρασία γι αυτό πολλές φορές θα τις βρείτε πίσω ή κάτω από το ψυγείο ή το πλυντήριο. Είναι σίγουρα από τα έντομα εκείνα τα οποία μας προκαλούν άσχημα συναισθήματα ακόμα και φόβο. Επιπλέον, είναι πλάσματα που επιβιώνουν σε κάθε οικοσύστημα και καιρική συνθήκη ενώ είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές στα πιο πολλά φάρμακα. Το μείζον θέμα που πρέπει να μας απασχολεί περισσότερο είναι το γεγονός ότι μεταφέρουν πολλούς παθογόνους οργανισμούς οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για αρκετές αρρώστιες. Οι πιο διαδεδομένες είναι η γαστρεντερίτιδα και η σαλμονέλα. Υπάρχουν διάφορα είδη κατσαρίδας. Στα φρεάτια, τις αποχετεύσεις και τους βόθρους κυκλοφορούν οι ανατριχιαστικές μεγάλες φτερωτές ενώ στα σπίτια είναι πιο συχνή η μικρή οικιακή κατσαρίδα.

Η απολύμανση για κατσαρίδες δεν είναι μια ιδιαίτερα εύκολη υπόθεση. Για την πλήρη εξόντωσή τους χρειάζονται πολύ ισχυρά σκευάσματα. Τα κοινά εντομοκτόνα εκτός από βλαβερά δεν θα δώσουν λύση στο πρόβλημα. Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί προϊόντα τα οποία θα σας απαλλάξουν οριστικά από τις κατσαρίδες. Τοποθετούμε καπνιστικά μέσα στις αποχετεύσεις, τους βόθρους και τα φρεάτια. Σε εσωτερικούς χώρους, σε ρωγμές και οπουδήποτε μπορεί να κρύβονται ή να έχουν κάνει φωλιά οι τεχνικοί μας τις αντιμετωπίζουν με ειδικό δόλωμα σε μορφή τζελ. Το σχέδιο εφαρμογής για την απολύμανση για κατσαρίδες και ο χρόνος για να απαλλαγείτε ποικίλλει ανάλογα με τον χώρο και το μέγεθος της μόλυνσης. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσετε για τα προβλήματα των παρασίτων που αντιμετωπίζετε και να μάθετε τρόπους με τους οποίους μπορεί να αντιμετωπιστεί η περίπτωσή σας οριστικά και εγγυημένα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

Τα κουνούπια είναι έντομα γνωστά σε όλους μας και πολύ ενοχλητικά. Στον πλανήτη μας υπάρχουν πάνω από 3.000 διαφορετικά είδη κουνουπιών. Τα αρσενικά είναι απαραίτητα για την αναπαραγωγή και τρέφονται με νέκταρ και γύρη λουλουδιών και φρούτων. Τα θηλυκά όμως, τρέφονται αποκλειστικά με αίμα επειδή είναι πηγή πρωτεΐνης για την αναπαραγωγή των αυγών. Είναι αυτά που είναι υπεύθυνα για τη μετάδοση μολύνσεων και ασθενειών. Μερικές από αυτές τις ασθένειες είναι πολύ σοβαρές ακόμα και μέχρι θανάτου. Σίγουρα όλοι έχετε ακούσει για τον ιό του δυτικού Νείλου, τον δάγκειο πυρετό και την ελονοσία. Τα κουνούπια αναπαράγονται σε επιφάνειες με νερό. Έρχονται στη χώρα μας από την άνοιξη και μετά και παραμένουν μέχρι να κρυώσει ο καιρός. Η διάρκεια ζωής των αρσενικών είναι γύρω στις 10 ημέρες ενώ τα θηλυκά ζουν μέχρι και 2 μήνες.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

Εκτός από το νερό τα κουνούπια τα προσελκύει το διοξείδιο του άνθρακα που απελευθερώνεται κατά την εκπνοή μας, η θερμότητα που εκπέμπουμε και η μυρωδιά του σώματός μας. Επίσης έλκονται από τα διάφορα αποσμητικά και καλλυντικά που χρησιμοποιούμε και από τα σκούρα χρώματα στα υφάσματα. Για να αντιμετωπιστούν σε μεγάλο βαθμό τα κουνούπια, η μοναδική λύση είναι η απομάκρυνση νερού από το χώρο σας και οι ψεκασμοί που λαμβάνουν χώρα με την απολύμανση. Για καλύτερα αποτελέσματα και εντυπωσιακή μείωση του πληθυσμού τους, η απολύμανση για κουνούπια πρέπει να ξεκινάει Μάιο μήνα και να γίνεται κάθε 20 με 25 ημέρες τους καλοκαιρινούς μήνες. Η εταιρεία μας πραγματοποιεί απολύμανση για κουνούπια με σκευάσματα που είναι ακίνδυνα, άοσμα και πολύ αποτελεσματικά. Θα χαρούμε πολύ όχι μόνο να σας εξυπηρετήσουμε αλλά και να σας ευχαριστήσουμε με τα αποτελέσματα των ποιοτικών μας εφαρμογών απολύμανσης.

Απολύμανση για μυρμήγκια

Τα μυρμήγκια μαζί με τις μέλισσες και τις σφήκες αποτελούν τα έντομα της οικογένειας Formicidae και ανήκουν στην τάξη των υμενόπτερων. Η ζωή του μυρμηγκιού ξεκινάει από ένα αυγό. Ο βιολογικός του κύκλος περιλαμβάνει το αυγό, τη νύμφη, την προνύμφη και το ενήλικο. Είναι έντομο που το γνωρίζουμε όλοι αφού έχει χαρακτηριστική μορφή. Τα μυρμήγκια ζουν νομαδική ζωή και αυτό που χρειάζονται είναι το θερμό κλίμα και το νερό. Δημιουργούν μεγάλες αποικίες στο έδαφος αλλά και μέσα σε κτήρια. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να δούμε μυρμηγκοφωλιές παντού. Και ενώ τα μυρμήγκια μας είναι ιδιαιτέρως συμπαθή επειδή είναι ακίνδυνα, καταντούν πολύ ενοχλητικά όταν εγκαθίστανται μέσα στους χώρους μας. Τότε μας δημιουργούν μεγάλο πρόβλημα και αυτό συμβαίνει εξαιτίας του μεγάλου πληθυσμού τους. Γιατί, μία αποικία τους αποτελείται από εκατοντάδες μυρμήγκια. Φανταστείτε τα λοιπόν, να τριγυρνάνε μέσα στα ντουλάπια ή επάνω στον πάγκο της κουζίνας σας.

Για την απολύμανση για μυρμήγκια χρειάζεται να δράσουν επαγγελματίες αλλιώς δεν θα έχετε κανένα αποτέλεσμα. Μόνο οι ειδικοί με τα επαγγελματικά τους προϊόντα είναι σε θέση να τα εξοντώσουν. Η εταιρεία μας, έχοντας μελετήσει πολύ τα συγκεκριμένα έντομα είναι σε θέση να σας δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα. Τα μυρμήγκια είναι πανέξυπνα και δύσκολα μπορεί κάποιος να τα ξεγελάσει. Για να καταπολεμηθούν λοιπόν όλα θα πρέπει να δηλητηριάσουμε όχι μόνο αυτά που βλέπουμε να τριγυρνάνε φανερά στο χώρο τα οποία είναι τα θηλυκά, αλλά και αυτά που υπάρχουν μέσα στη φωλιά. Πρόκειται για τη βασίλισσά τους, τα υπόλοιπα ενήλικα αρσενικά, τις νύμφες και τις προνύμφες. Η απολύμανση για μυρμήγκια γίνεται με ασφαλή προϊόντα ψεκασμού και σε μορφή τζελ. Αυτό το σκεύασμα είναι που ουσιαστικά θα τα ξεγελάσει, θα καταλήξει σαν τροφή στη φωλιά και θα τα εξοντώσει όλα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ

Ένα είδος εντόμου που τρέφεται συνήθως τη νύχτα με ανθρώπινο αίμα είναι οι κοριοί. Τα τσιμπήματά τους είναι ικανά να μας οδηγήσουν σε διάφορες επιπτώσεις στην υγεία μας συμπεριλαμβανομένων δερματικών εξανθημάτων αλλά και αλλεργικών συμπτωμάτων. Τα εξανθήματα από τα τσιμπήματα συνοδεύονται από κνησμό. Να μην παραλείψουμε όμως να πούμε ότι υπάρχουν και συνάνθρωποί μας οι οποίοι παρουσιάζουν ακόμα και πυρετό. Οι κοριοί είναι μικροσκοπικά έντομα τα οποία σκαρφαλώνουν και τρυπώνουν οπουδήποτε. Περνούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους σε κρυφά και σκοτεινά σημεία όπως είναι οι ραφές των στρωμάτων, οι ρωγμές των τοίχων ακόμα και οι πρίζες. Μεταφέρονται συνήθως μέσα στα προσωπικά μας αντικείμενα όπως ρούχα, τσάντες και βαλίτσες. Γι αυτό το πρόβλημα παρουσιάζεται συνήθως σε ανθρώπους που ταξιδεύουν πολύ. Η μόλυνση από κοριούς σπάνια οφείλεται σε έλλειψη υγιεινής. Είναι πολύ συνηθισμένη σε μέρη που υπάρχει συνωστισμός όπως τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ

Η προσβολή από κοριούς δυστυχώς συνήθως δε γίνεται άμεσα αντιληπτή. Οι τεχνικοί μας όμως, κάνοντας έναν παρασιτολογικό έλεγχο, μπορούν εύκολα να διαπιστώσουν αν έχετε προσβληθεί. Χρειάζεται σίγουρα μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία κάτι για το οποίο φημιζόμαστε σαν εταιρεία εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ο ψεκασμός για την απολύμανση για κοριούς είναι απαραίτητο να εφαρμόζεται δύο φορές σε διάστημα μεταξύ 15 ημερών. Όλα μας τα σκευάσματα είναι εγκεκριμένα από το αρμόδιο υπουργείο το οποίο είναι το Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Είναι απολύτως ασφαλή για τη δημόσια υγεία και εκτός από ισχυρή δράση έχουν μεγάλη διάρκεια. Οι ειδικές συσκευές που χρησιμοποιούνται για την απολύμανση για κοριούς είναι ότι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί. Εάν έχετε υπόνοιες ότι έχετε προσβληθεί από κοριούς, καλέστε την μας άμεσα. Δεν πρέπει να χαθεί καθόλου πολύτιμος χρόνος γιατί υπάρχει πιθανότητα ένα πολύ μικρό πρόβλημα να γίνει μεγαλύτερο αφού οι κοριοί είναι έντομα που εκτός των άλλων, πολλαπλασιάζονται ταχύτατα.

Απολύμανση για ψύλλους

Οι ψύλλοι όσον αφορά τα τσιμπήματά τους, μοιάζουν αρκετά με τους κοριούς. Είναι όμως σίγουρα πιο εύκολο να τους ανακαλύψουμε. Οι ψύλλοι τσιμπάνε και κατά τη διάρκεια της ημέρας ενώ μπορεί το τσίμπημά τους να μας επιφέρει ακόμα και πόνο. Φανταστείτε ότι είναι σαν να μας τσιμπάει μια καρφίτσα. Τα έντομα αυτά, έχουν χρώμα καφέ και φέρουν στο κεφάλι τους κοντές κεραίες. Ενώ είναι άπτερα, τα μακριά τους πόδια, τους δίνουν την ικανότητα να κάνουν πολύ μεγάλα άλματα περίπου 200 φορές μεγαλύτερα από το μήκος του σώματός τους. Το σώμα τους είναι πολύ σκληρό που σημαίνει ότι τους επιτρέπει να είναι ανθεκτικοί απέναντι στο ξύσιμο των ξενιστών τους. Οι ψύλλοι ζούνε από τους ξενιστές. Ο πιο συχνός είναι η γάτα αλλά δεν αποκλείεται ούτε ο άνθρωπος ούτε ο σκύλος. Μεταφέρονται από ξενιστή σε ξενιστή αλλά και με τα ρούχα, τις τσάντες και κατά τη μεταφορά επίπλων σε μια μετακόμιση.

Κάτι πολύ σημαντικό είναι ότι ενώ οι ενήλικες ψύλλοι τρέφονται όπως είπαμε με αίμα, οι προνύμφες τρέφονται και με οργανικές ύλες. Οι προνύμφες προκύπτουν από την εκκόλαψη των αυγών των ψύλλων και μοιάζουν με μικρά σκουλήκια. Οι ψύλλοι γεννούν πολλά αυγά συνήθως σε μέρη που είναι σκοτεινά. Αν δεν υπάρχει διαθέσιμος ξενιστής στο χώρο, οι ψύλλοι παραμένουν σε αδράνεια μέχρι να εμφανιστεί κάποιος ξανά. Εν τω μεταξύ, αυτή η αδράνεια μπορεί να κρατήσει παραπάνω από δύο χρόνια. Αν έχετε διαπιστώσει ότι εσείς ή το μικρό σας τετράποδο έχετε προσβληθεί από ψύλλους, επικοινωνήστε μαζί μας. Θα σας δώσουμε άμεση και οριστική λύση στο πρόβλημα. Αυτό που πρέπει να γίνει, είναι σίγουρα απολύμανση για ψύλλους 2 φορές σε διάστημα μίας εβδομάδας. Τα προϊόντα μας είναι κατάλληλα για απολύμανση για ψύλλους, οπότε δεν θα χρειαστεί να απομακρυνθείτε ούτε εσείς ούτε τα ζωάκια σας από το χώρο.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Η προσβολή από ποντίκια και αρουραίους είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση. Τα τρωκτικά όταν εγκαθίστανται σε σπίτια, επιχειρήσεις, γεωργικές καλλιέργειες και οπουδήποτε αλλού υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες σωστής τους διαβίωσης, δημιουργούν σοβαρά προβλήματα. Οι καταστροφές που μπορούν να επιφέρουν είναι και αυτές πάρα πολλές. Ένα ποντίκι σε εργοτάξιο οικοδομή αποτελεί ενόχληση, ενώ ένα ποντίκι σε εργοστάσιο τροφίμων μπορεί να προκαλέσει σοβαρότατα προβλήματα στην επιχείρηση, προκαλώντας φθορές στις εγκαταστάσεις έως και οδηγώντας σε ποινική δίωξη τους υπευθύνους και την επιχείρηση. Επίσης, κάθε χρόνο ο γεωργικός τομέας υποφέρει από τις επιδρομές σε καλλιέργειες, σοδειές και αποθηκευμένα τρόφιμα. Τα ποντίκια και οι αρουραίοι στην οικία ή στον κήπο σας δεν εγκυμονούν μόνο σοβαρούς κινδύνους στην καταστροφή υλικών αγαθών. Οι σοβαρότατοι κίνδυνοι όμως αφορούν την υγεία σας. Κάποιες από τις ασθένειες που μεταδίδουν τα τρωκτικά είναι έως και θανατηφόρες.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Αν έχετε καταλάβει ότι υπάρχουν ποντίκια στο σπίτι σας, τον κήπο, την αποθήκη ή τον επαγγελματικό σας χώρο, μην αφήνετε λεπτό να πάει χαμένο. Τηλεφωνήστε μας. Φημιζόμαστε για τις υπηρεσίες για απολύμανση για ποντίκια. Οι πολλές δεκαετίες εμπειρίας μας και η ποιοτική εργασία, μας καθιστούν ως την πρώτη σας επιλογή. Χωρίς να κινδυνεύσετε εσείς ή τα κατοικίδια ζωάκια σας που ενδεχομένως να υπάρχουν στο χώρο. Όλοι οι τεχνικοί της εταιρείας μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι ώστε να μπορούν μετά από παρασιτικό έλεγχο να σχεδιάσουν που θα πρέπει να τοποθετηθούν οι παγίδες. Πρόκειται για δολωματικούς σταθμούς και παγίδες με κόλλα. Κάθε απολύμανση για ποντίκια που αναλαμβάνουμε, συνοδεύεται από πιστοποιητικό όπως απαιτείται από τους υγειονομικούς φορείς, υπογεγραμμένο από τους γεωπόνους μας το οποίο αναφέρει με ακρίβεια όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν.

Απολύμανση για κορωνοϊό

Η ασθένεια covid-19 έκανε την εμφάνισή της στην πόλη Γιουχάν της Κίνας και μέσα σε διάστημα μόλις δύο μηνών επεκτάθηκε σε ολόκληρη την Ευρώπη. Οι υγειονομικές αρχές της Κίνας ανακοίνωσαν ότι πρόκειται για ένα νέο στέλεχος κορωνοϊού. Οι κορωνοϊοί είναι μία ομάδα ιών που συνήθως προκαλούν λοιμώξεις του αναπνευστικού. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας σε συνεργασία με ιατρούς λοιμωξιολόγους και επιστήμονες, συνιστούν στοιχειώδη μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του νέου κορωνοϊού. Η τήρηση αποστάσεων, η υποχρεωτική χρήση μάσκας και αντισηπτικών, η συχνή και καλή υγιεινή των χεριών καθώς και η τακτική απολύμανση χώρων και επιφανειών, είναι τα βασικά. Η απολύμανση για την πρόληψη του κορωνοϊού είναι πλέον επιτακτική ανάγκη και μέγιστης σημασίας. Είναι μία διαδικασία που πρέπει οπωσδήποτε να λάβει χώρα σε κάθε χώρο υψηλού συνωστισμού ακόμα και αν δεν έχει υπάρξει επιβεβαιωμένο κρούσμα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Ενδεικτικά, οι χώροι που επιβάλλεται να απολυμαίνονται συχνά είναι, σχολεία, γήπεδα, νηπιαγωγεία, γυμναστήρια, ξενοδοχεία, δημόσιες υπηρεσίες, νοσοκομεία, παιδικοί σταθμοί, εστιατόρια, θέατρα και κάθε επαγγελματικός χώρος. Η εταιρεία μας, είναι σε εγρήγορση και συμβάλλει σημαντικά στην καταπολέμηση της διασποράς του νέου κορωνοϊού. Σεβόμενη όλα τα διεθνή πρωτόκολλα, χρησιμοποιεί τα καλύτερα φάρμακα για την απολύμανση για κορονοϊό κάθε κτιρίου και κάθε επιφάνειας. Όλα τα προϊόντα μας για την απολύμανση για κορωνοϊό είναι απολύτως ασφαλή για την υγεία σας και το περιβάλλον. Επιπλέον, δίνουν 100% εγγυημένο αποτέλεσμα απέναντι σε βακτήρια, μικρόβια και ιούς. Λειτουργούμε και εξυπηρετούμε καθημερινά και άμεσα οποιοδήποτε χώρο. Τα συνεργεία μας είναι πολύ καλά εκπαιδευμένα ενώ φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε συνεχώς ώστε να είμαστε σε θέση να σας εξασφαλίζουμε τα καλύτερα αποτελέσματα απέναντι σε ιούς και μικρόβια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *