Αποφραξεις Νικαια

Αποφράξεις Νίκαια

Αποφράξεις Νίκαια

Ψάχνετε για ένα προσιτό, επαγγελματικό καθαρισμό της αποχέτευσης; Μην κοιτάτε αλλού καθώς έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Καλέστε τώρα την Αποφράξεις Νίκαια για άμεση, φιλική και καθαρή εξυπηρέτηση που υποστηρίζεται με εγγύηση, σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Οι τεχνικοί της Αποφράξεις Νίκαιας είναι εξοπλισμένοι με υπερσύγχρονα εργαλεία και μηχανήματα για να διορθώσουν σωστά όλες τις αργές ή βουλωμένες αποχετεύσεις σας επί τόπου.

Αποφράξεις Νίκαια

Αποφράξεις Νίκαια

Είμαστε πρωτοπόροι στον καθαρισμό αποχέτευσης και τις αποφράξεις και χρησιμοποιούμε μόνο τον πιο σύγχρονο και κορυφαίο εξοπλισμό για να καθαρίσουμε τις γραμμές της αποχέτευσής σας.

Η πιο συνηθισμένη μέθοδος για την απόφραξη ενός δικτύου αποχέτευσης περιλαμβάνει την εισαγωγή ενός καλωδίου με λεπίδες κοπής στο σωλήνα αποχέτευσης. Χρησιμοποιώντας το ηλεκτροκίνητο, περιστροφικό μηχάνημα, ο κοπτήρας διαλύει τα συντρίμμια και καθαρίζει τη γραμμή. Γιατί απλώς να αποφράξετε την αποχέτευσή σας όταν μπορείτε να την καθαρίσετε; Υπάρχει καλύτερος τρόπος και οι Αποφραξεις Νικαια είναι εδώ για να σας βοηθήσει.

Αποφραξη νεροχυτη στη Νικαια

Αποφραξη νεροχυτη στη Νικαια

Διάγνωση αποχέτευσης με κάμερα

Θα βρούμε πρόσβαση στο σωλήνα αποχέτευσης και θα πραγματοποιήσουμε μια επιθεώρηση με ψηφιακή βιντεοκάμερας της γραμμής της αποχέτευσής σας για να προσδιορίσουμε τις περιοχές και την αιτία του προβλήματος. Αν ο σωλήνας είναι εντελώς μπλοκαρισμένος, θα χρειαστεί να κάνουμε αρχικά έναν καθαρισμό για να δημιουργηθεί ροή έτσι ώστε η γραμμή να είναι ορατή στην κάμερα.

Επιθεωρηση με καμερα απο την Αποφραξεις Νικαια

Επιθεωρηση με καμερα απο την Αποφραξεις Νικαια

Μετά από τον καθαρισμό, η αποχέτευση ελέγχεται και πάλι με μια ψηφιακή κάμερα διάγνωσης της αποχέτευσης, για να διασφαλιστεί ότι έχουν απομακρυνθεί πλήρως οι συσσωρευμένες ουσίες ή οι ρίζες, ώστε η γραμμή να είναι καθαρή και να λειτουργεί με τη μέγιστη αποδοτικότητα.

ΣΩΛΗΝΑΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ - Αποφράξεις Νίκαια

ΣΩΛΗΝΑΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

Η επιθεώρηση των αποχετευτικών γραμμών πραγματοποιείται πάνω από την επιφάνεια χρησιμοποιώντας πομπό και δέκτη. Ο πομπός (αισθητήρας) βρίσκεται στο εσωτερικό της κεφαλής της κάμερας και ωθείται μέσω της γραμμής αποχέτευσης στην ελαττωματική περιοχή που χρειάζεται έλεγχο. Ο δέκτης στέλνει στους πομπούς ηλεκτρομαγνητικό σήμα στο μέγιστο σημείο σημάτων του εντοπίζοντας με ακρίβεια την περιοχή προβλήματος.

Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Νίκαια Αττικής

Για όλα υπάρχει η λύση όταν απευθύνεστε στους πλέον ειδικούς. Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία 40 και πλέον ετών, είμαστε εδώ να σας προσφέρουμε επαγγελματικές λύσεις ποιότητας που αφήνουν πίσω τον ανταγωνισμό.
Με άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό και τεχνικό εξοπλισμό απαράμιλλης τεχνολογικής υπεροχής και τεχνολογίας μπορείτε να μας εμπιστευθείτε και εσείς.
Όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε μια είναι η απάντηση.

Αποφράξεις Νίκαια σε φρεάτια – 210.573.7000
Απόφραξη Νεροχύτη Νίκαια – 210.573.7000
Απόφραξη Υδροροής Νίκαια – 210.573.7000
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Νίκαια – 210.573.7000
Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Νίκαια – 210.573.7000
Καθαρισμός Φρεατίων Νίκαια – 210.573.7000
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα – 210.573.7000
Μηνιαίες Συντηρήσεις Νίκαια – 210.573.7000
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Νίκαια – 210.573.7000

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *