Pin It

Αποφράξεις Κορυδαλλός

Αποφραξη τουαλετας απο την Αποφραξεις Κορυδαλλος

Αποφράξεις Κορυδαλλός

Σκεφτείτε για μια στιγμή πόσες φορές οι αποχετεύσεις στην κουζίνα και το μπάνιο του σπιτιού σας χρησιμοποιούνται κάθε μέρα. Χρησιμοποιούνται πολλές φορές την ημέρα, βοηθώντας να απομακρυνθούν τα λύματα. Αποφράξεις Κορυδαλλός. Και όλες αυτές οι αποχετεύσεις συνδέονται με το κεντρικό σύστημα αποχέτευσης, οπότε αν βουλώσουν, μπορούν να επιβραδύνουν όλο το σύστημα των εγκαταστάσεων της αποχέτευσης. Εάν αντιμετωπίζετε τα παρακάτω, η αποχέτευσή σας πιθανόν να είναι φραγμένη:

 • Αργή αποστράγγιση του νεροχύτη
 • Στάσιμο νερό στη μπανιέρα κατά τη διάρκεια ντους
 • Άσχημη μυρωδιά που προέρχεται από την αποχέτευση 

  Αποφραξη τουαλετας απο την Αποφράξεις Κορυδαλλός

  Αποφραξη τουαλετας απο την Αποφράξεις Κορυδαλλός

Τα παρακάτω υλικά και αντικείμενα μπορούν να εισέλθουν στην αποχέτευση μέσω κανονικής χρήσης, ή στην περίπτωση παιχνιδιών, μέσω της μη παρατηρημένης συμπεριφοράς ενός παιδιού. Επιπλέον, καθώς ο χρόνος περνάει από τα καθημερινά αντικείμενα που κινούνται μέσα από τις αποχετεύσεις σας μπορεί να κολλήσουν στα τοιχώματα των σωλήνων, προκαλώντας συσσώρευση:

 • Μαλλιά
 • Γράσο
 • Τροφές
 • Σκουπίδια
 • Είδη προσωπικής υγιεινής
 • Προϊόντα από χαρτί
 • Παιχνίδια

Το πρώτο βήμα για την απομάκρυνση ενός μπλοκαρίσματος είναι η χρήση ενός ηλεκτροκίνητου, περιστροφικού μηχανήματος. Το εργαλείο αυτό βοηθά σε όλων των ειδών τις αποφράξεις και μας επιτρέπει να έχουμε την κατάλληλη πρόσβαση στις αποχετεύσεις.

Αποφραξη νιπτηρα στον Κορυδαλλο

Αποφραξη νιπτηρα στον Κορυδαλλο

Στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσουμε στο εσωτερικό της αποχέτευσης μια κάμερα διάγνωσης για να δούμε τη σοβαρότητα και τη σύνθεση του μπλοκαρίσματος.

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό μηχάνημα

Στη συνέχεια, χρησιμοποιούμε πιεστικά υδροβολής για να καθαρίσουμε τις αποχετεύσεις των πελατών μας. Αυτό το σύστημα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης μπορεί να αφαιρέσει σχεδόν οποιοδήποτε στοιχείο που μπορεί να φράξει την αποχέτευσή σας και να το διασπάσει σε κομμάτια αρκετά μικρά, για να ξεπλυθεί μέσω του αποχετευτικού δικτύου. Η υδροβολή είναι η μόνη μέθοδος που καθαρίζει πραγματικά τόσο το φράγμα, όσο και την συσσώρευση.

ΣΩΛΗΝΑΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ - Αποφράξεις Κορυδαλλός

ΣΩΛΗΝΑΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

Ενώ ορισμένοι ιδιοκτήτες σπιτιού χρησιμοποιούν ένα χημικό καθαριστικό απόφραξης, αυτά συχνά κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό. Οι καυστικές χημικές ουσίες μπορούν να βλάψουν τους σωλήνες σας, να καταστρέψουν το φινίρισμα των αποχετεύσεων και να οδηγήσουν σε περισσότερα προβλήματα στο μέλλον. Η υδροβολή θα καθαρίσει ολόκληρο το σύστημα αποχέτευσης και θα αποτρέψει την ανάπτυξη περαιτέρω απορριμμάτων από την κανονική χρήση.

Πιεστικο υδροβολης της Αποφραξεις Κορυδαλλος

Πιεστικο υδροβολης της Αποφραξεις Κορυδαλλος

Μην αφήνετε τις βουλωμένες αποχετεύσεις της κουζίνας και του μπάνιου να επιβαρύνουν το νοικοκυριό σας.

Καλέστε την Αποφράξεις Κορυδαλλός και κάντε τους σωλήνες σας να λειτουργούν και πάλι σαν καινούργιοι σήμερα!

Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Κορυδαλλός Αττικής

Για όλα υπάρχει η λύση όταν απευθύνεστε στους πλέον ειδικούς. Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία 40 και πλέον ετών, είμαστε εδώ να σας προσφέρουμε επαγγελματικές λύσεις ποιότητας που αφήνουν πίσω τον ανταγωνισμό. Με άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό και τεχνικό εξοπλισμό απαράμιλλης τεχνολογικής υπεροχής και τεχνολογίας μπορείτε να μας εμπιστευθείτε και εσείς. Όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε μια είναι η απάντηση.

Αποφράξεις Φρεατίων Κορυδαλλός – 210.573.7000
Απόφραξη Νεροχύτη Κορυδαλλός – 210.573.7000
Απόφραξη Υδροροής Κορυδαλλός – 210.573.7000
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Κορυδαλλός – 210.573.7000
Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Κορυδαλλός – 210.573.7000
Καθαρισμός Φρεατίων Κορυδαλλός – 210.573.7000
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα – 210.573.7000
Μηνιαίες Συντηρήσεις Κορυδαλλός – 210.573.7000
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Κορυδαλλός – 210.573.7000

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Post

Αποφραξη τουαλετας απο την Αποφραξεις Ρεντης

Αποφράξεις Άγιος Ιωάννης ΡέντηςΑποφράξεις Άγιος Ιωάννης Ρέντης

Αποφράξεις Άγιος Ιωάννης Ρέντης Ένα μπλοκάρισμα στο δίκτυο της αποχέτευσης του σπιτιού σας μπορεί να δημιουργήσει δυσάρεστες και δύσκολες καταστάσεις. Αποφράξεις Άγιος Ιωάννης Ρέντης. Υπάρχουν πολλά σημάδια που θα πρέπει

αποφραξεις χαϊδαρι

Αποφράξεις ΧαϊδάριΑποφράξεις Χαϊδάρι

Αποφράξεις Χαϊδάρι Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς χειρότερο πονοκέφαλο σε ένα νοικοκυριό απ ‘ότι μια φραγμένη αποχέτευση. Αν οι γραμμές αποχέτευσης του σπιτιού σας μπλοκάρουν, είναι σημαντικό να καλέσετε αμέσως

Υπηρεσίες Απόφραξης & Απολύμανσης Αιγάλεω

Υπηρεσίες Απόφραξης & Απολύμανσης ΑιγάλεωΥπηρεσίες Απόφραξης & Απολύμανσης Αιγάλεω

Υπηρεσίες Απόφραξης & Απολύμανσης Αιγάλεω Αναλαμβάνουμε: Αποφράξεις, υπηρεσίες αποχετεύσεων και καθαρισμούς φρεατίων. Αναλαμβάνουμε την απόφραξη του αποχετευτικού δικτύου με πιεστικό μηχάνημα υδροβολής οριζόντιων και κάθετων σωληνώσεων. Αναλαμβάνουμε επίσης αποφράξεις σε