Αποφραξη νεροχυτη στην Αθηνα

Αποφράξεις Αθήνα

Αποφράξεις Αθήνα

Αποφράξεις Αθήνα. Η αποκατάσταση των αποχετεύσεων ή η αδυναμία να ξεπλύνετε τις τουαλέτες, να χρησιμοποιήσετε το ντους ή να πλύνετε τα χέρια σας μπορεί να προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο νοικοκυριό σας. Ο προσδιορισμός του εάν το αποχετευτικό δίκτυο είναι φραγμένο μπορεί να προκαλέσει σύγχυση, αλλά υπάρχουν ορισμένες ενδείξεις που πρέπει να προσέξετε:

 • Όλες οι αποχετεύσεις αποστραγγίζουν αργά, όχι μόνο στην τουαλέτα ή το νεροχύτη.
 • Άσχημη οσμή που προέρχεται από αποχετεύσεις.
 • Στάσιμα νερά σε ντους ή μπανιέρες. 

  Αποφραξη νεροχυτη στην Αθηνα

  Αποφραξη νεροχυτη στην Αθηνα

Η γραμμή της αποχέτευσης μεταφέρει όλο το βρώμικο νερό από τις τουαλέτες, τα ντους, τις μπανιέρες, τους νεροχύτες, τα πλυντήρια ρούχων και τα πλυντήρια πιάτων από το σπίτι σας στην κύρια γραμμή αποχέτευσης. Μπορεί να δημιουργηθούν συσσωρεύσεις στην αποχέτευση για διάφορους λόγους, όπως:

 • Μαλλιά
 • Γράσο
 • Προϊόντα χαρτιού
 • Ρίζες δέντρων
 • Μπάζα
 • Διάβρωση
ΣΩΛΗΝΑΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

ΣΩΛΗΝΑΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

Αποφράξεις Αιγάλεω στην Αθήνα

Μόλις υποψιάζεστε ότι η αποχέτευσή σας είναι φραγμένη, καλέστε την Αποφραξεις Αθηνα, ώστε να έρθει ένας εξειδικευμένος τεχνικός να ελέγξει το πρόβλημα. Οι αποχετεύσεις αποτελούν μέρος του οικιακού σας συστήματος υδραυλικών εγκαταστάσεων και η γραμμή της αποχέτευσης από το σπίτι σας στο δρόμο ή την κύρια γραμμή είναι συνήθως ευθύνη του ιδιοκτήτη σπιτιού. Ο προσδιορισμός της θέσης και της σοβαρότητας του μπλοκαρίσματος είναι απαραίτητος για να βεβαιωθείτε ότι το φράγμα έχει αφαιρεθεί και ότι έχει αντιμετωπιστεί σωστά.

Αποφραξη τουαλετας - Αποφράξεις Αθήνα

Αποφραξη τουαλετας στην Αθηνα

Οι τεχνικοί μας θα κάνουν τα εξής όταν φτάσουν στο σπίτι σας:

Ελέγχουν τη γραμμή αποχέτευσης με μια εξειδικευμένη κάμερα: Αυτή η κάμερα μας επιτρέπει να βλέπουμε ακριβώς τι προκαλεί το φράγμα και μας βοηθά να καθορίσουμε την καλύτερη πορεία αντιμετώπισης. Οι ρίζες των δέντρων, ένα πρόβλημα για πολλούς ιδιοκτήτες σπιτιών, βρίσκονται συνήθως στις γραμμές αποχέτευσης και πρέπει να αφαιρεθούν. Επιπλέον, οι οπές ή τα κενά που επέτρεψαν στις ρίζες του δέντρου να εισέλθουν στην αποχέτευση πρέπει να επισκευαστούν.

Καθαρισμος ριζων δεντρων απο την Αποφράξεις Αθήνα

Καθαρισμος ριζων δεντρων απο την Αποφράξεις Αθήνα

 

 

 

 

Καθαρισμός της αποχέτευσης με υδροβολή

Χρόνια χρήση μπορεί να προκαλέσει ένα παχύ στρώμα βρωμιάς για να μπλοκάρει την αποχέτευσή σας. Αυτό εμποδίζει τα υλικά και τα αντικείμενα όπως τα απόβλητα να ρέουν έξω από την αποχέτευση. Η υδροβολή είναι ο καλύτερος τρόπος για να αφαιρέσετε όχι μόνο το μπλοκάρισμα, αλλά και να καθαρίσετε τις αποχετεύσεις σας, αποκαθιστώντας την αρχική τους διάμετρο. Το πιεστικό υδροβολής χρησιμοποιεί πολύ υψηλή πίεση νερού για να αφαιρέσει τα φράγματα.

Για όλα υπάρχει η λύση όταν απευθύνεστε στους πλέον ειδικούς. Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία 40 και πλέον ετών, είμαστε εδώ να σας προσφέρουμε επαγγελματικές λύσεις ποιότητας που αφήνουν πίσω τον ανταγωνισμό.
Με άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό και τεχνικό εξοπλισμό απαράμιλλης τεχνολογικής υπεροχής και τεχνολογίας μπορείτε να μας εμπιστευθείτε και εσείς.
Όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε μια είναι η απάντηση.

Πιεστικο υδροβολης απο την Αποφραξεις Αθηνα

Πιεστικο υδροβολης απο την Αποφραξεις Αθηνα

 

 

 

 

 

 

Αποφράξεις Φρεατίων Αθήνα – 210.573.7000
Απόφραξη Νεροχύτη Αθήνα – 210.573.7000
Απόφραξη Υδροροής Αθήνα – 210.573.7000
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Αθήνα – 210.573.7000
Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Αθήνα – 210.573.7000
Καθαρισμός Φρεατίων Αθήνα – 210.573.7000
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα – 210.573.7000
Μηνιαίες Συντηρήσεις Αθήνα – 210.573.7000
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Αθήνα – 210.573.7000

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Αθήνα – 210.573.7000

 

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *