Category Archives: Uncategorized

 • 0
Αποφραξη νεροχυτη στην Αθηνα

Αποφράξεις Αθήνα

Category : Uncategorized

Η αποκατάσταση των αποχετεύσεων ή η αδυναμία να ξεπλύνετε τις τουαλέτες, να χρησιμοποιήσετε το ντους ή να πλύνετε τα χέρια σας μπορεί να προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο νοικοκυριό σας. Ο προσδιορισμός του εάν το αποχετευτικό δίκτυο είναι φραγμένο μπορεί να προκαλέσει σύγχυση, αλλά υπάρχουν ορισμένες ενδείξεις που πρέπει να προσέξετε:

 • Όλες οι αποχετεύσεις αποστραγγίζουν αργά, όχι μόνο στην τουαλέτα ή το νεροχύτη.
 • Άσχημη οσμή που προέρχεται από αποχετεύσεις.
 • Στάσιμα νερά σε ντους ή μπανιέρες. 

  Αποφραξη νεροχυτη στην Αθηνα

  Αποφραξη νεροχυτη στην Αθηνα

Η γραμμή της αποχέτευσης μεταφέρει όλο το βρώμικο νερό από τις τουαλέτες, τα ντους, τις μπανιέρες, τους νεροχύτες, τα πλυντήρια ρούχων και τα πλυντήρια πιάτων από το σπίτι σας στην κύρια γραμμή αποχέτευσης. Μπορεί να δημιουργηθούν συσσωρεύσεις στην αποχέτευση για διάφορους λόγους, όπως:

 • Μαλλιά
 • Γράσο
 • Προϊόντα χαρτιού
 • Ρίζες δέντρων
 • Μπάζα
 • Διάβρωση

Μόλις υποψιάζεστε ότι η αποχέτευσή σας είναι φραγμένη, καλέστε την Αποφράξεις Αθήνα , ώστε να έρθει ένας εξειδικευμένος τεχνικός να ελέγξει το πρόβλημα. Οι αποχετεύσεις αποτελούν μέρος του οικιακού σας συστήματος υδραυλικών εγκαταστάσεων και η γραμμή της αποχέτευσης από το σπίτι σας στο δρόμο ή την κύρια γραμμή είναι συνήθως ευθύνη του ιδιοκτήτη σπιτιού. Ο προσδιορισμός της θέσης και της σοβαρότητας του μπλοκαρίσματος είναι απαραίτητος για να βεβαιωθείτε ότι το φράγμα έχει αφαιρεθεί και ότι έχει αντιμετωπιστεί σωστά.

Αποφραξη τουαλετας στην Αθηνα

Αποφραξη τουαλετας στην Αθηνα

Οι τεχνικοί μας θα κάνουν τα εξής όταν φτάσουν στο σπίτι σας:

Ελέγχουν τη γραμμή αποχέτευσης με μια εξειδικευμένη κάμερα: Αυτή η κάμερα μας επιτρέπει να βλέπουμε ακριβώς τι προκαλεί το φράγμα και μας βοηθά να καθορίσουμε την καλύτερη πορεία αντιμετώπισης. Οι ρίζες των δέντρων, ένα πρόβλημα για πολλούς ιδιοκτήτες σπιτιών, βρίσκονται συνήθως στις γραμμές αποχέτευσης και πρέπει να αφαιρεθούν. Επιπλέον, οι οπές ή τα κενά που επέτρεψαν στις ρίζες του δέντρου να εισέλθουν στην αποχέτευση πρέπει να επισκευαστούν.

Καθαρισμος ριζων δεντρων απο την Αποφραξεις Αθηνα

Καθαρισμος ριζων δεντρων απο την Αποφραξεις Αθηνα

 

 

 

 

 

Καθαρισμός της αποχέτευσης με υδροβολή: Χρόνια χρήση μπορεί να προκαλέσει ένα παχύ στρώμα βρωμιάς για να μπλοκάρει την αποχέτευσή σας. Αυτό εμποδίζει τα υλικά και τα αντικείμενα όπως τα απόβλητα να ρέουν έξω από την αποχέτευση. Η υδροβολή είναι ο καλύτερος τρόπος για να αφαιρέσετε όχι μόνο το μπλοκάρισμα, αλλά και να καθαρίσετε τις αποχετεύσεις σας, αποκαθιστώντας την αρχική τους διάμετρο. Το πιεστικό υδροβολής χρησιμοποιεί πολύ υψηλή πίεση νερού για να αφαιρέσει τα φράγματα.

Πιεστικο υδροβολης απο την Αποφραξεις Αθηνα

Πιεστικο υδροβολης απο την Αποφραξεις Αθηνα

 

 

 

 

 

 

Αποφράξεις Φρεατίων Αθήνα – 210.573.7000
Απόφραξη Νεροχύτη Αθήνα – 210.573.7000
Απόφραξη Υδροροής Αθήνα – 210.573.7000
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Αθήνα – 210.573.7000
Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Αθήνα – 210.573.7000
Καθαρισμός Φρεατίων Αθήνα – 210.573.7000
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα – 210.573.7000
Μηνιαίες Συντηρήσεις Αθήνα – 210.573.7000
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Αθήνα – 210.573.7000

 

 


 • 0
Αποφραξη τουαλετας απο την Αποφραξεις Ρεντης

Αποφράξεις Άγιος Ιωάννης Ρέντης

Category : Uncategorized

Ένα μπλοκάρισμα στο δίκτυο της αποχέτευσης του σπιτιού σας μπορεί να δημιουργήσει δυσάρεστες και δύσκολες καταστάσεις. Υπάρχουν πολλά σημάδια που θα πρέπει να αναζητήσετε που να δείχνουν ότι έχετε ένα φράγμα, όπως:

 • Νεροχύτες που αργούν να αποστραγγίσουν.
 • Συχνά βουλώματα στις τουαλέτες.
 • Στάσιμα νερά σε ντους ή μπανιέρες.
 • Δυσάρεστες οσμές που προέρχονται από την αποχέτευση.
 • Υπερχείλιση νερού στο νεροχύτη κατά τη λειτουργία του πλυντηρίου πιάτων.

  Αποφραξη τουαλετας απο την Αποφραξεις Ρεντης

  Αποφραξη τουαλετας απο την Αποφραξεις Ρεντης

Όλα τα μπλοκαρίσματα της αποχέτευσης αντιμετωπίζονταν κάποτε εισάγοντας ένα περιστροφικό μηχάνημα για να αφαιρεθεί το φράγμα για να επιτραπεί η ελεύθερη ροή του νερού. Αυτή η μέθοδος είναι συχνά αναποτελεσματική επειδή αντιμετωπίζει το σύμπτωμα και όχι την αιτία των μπλοκαρισμάτων της αποχέτευσης. Ενώ τα συντρίμμια όπως τα μαλλιά, τα προϊόντα από χαρτί και τα προϊόντα προσωπικής υγιεινής μπορούν να συμβάλουν σε ένα φράξιμο, υπάρχει επίσης ένας άλλος παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη: η συσσώρευση. Τα διάφορα υλικά που περνάνε κατά μήκος των τοίχων των αποχετεύσεών σας συσσωρεύονται με την πάροδο του χρόνου. Καθώς αυξάνεται η συσσώρευση, η διάμετρος του σωλήνα συρρικνώνεται, περιορίζοντας τη ροή του νερού και τα αντικείμενα που πλέουν κατά μήκος της γραμμής αποχέτευσης. Ένα ηλεκτροκίνητο, περιστροφικό μηχάνημα θα αφαιρέσει το κολλημένο αντικείμενο, αλλά όχι τη συσσώρευση. Αυτό σημαίνει πως χωρίς εκτόξευση νερού, θα ξαναέχετε σύντομα κάποιο μπλοκάρισμα.

Αποφραξη νεροχυτη απο την Αποφραξεις Ρεντης

Αποφραξη νεροχυτη απο την Αποφραξεις Ρεντης

Τα πιεστικά μηχανήματα εκτόξευσης ύδατος υψηλής πίεσης, όταν χρησιμοποιούνται σωστά, μπορούν να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τη βρωμιά. Ένας έμπειρος τεχνικός της Αποφράξεις Άγιος Ιωάννης Ρέντης με τη μέθοδο της υδροβολής μπορεί να απαλλάξει τους σωλήνες σας, τόσο από το στοιχείο που φράζει την αποχέτευση όσο και από τη συσσώρευση στους τοίχους. Στην Αποφράξεις Αγίου Ιωάννη Ρέντη χρησιμοποιούμε εξειδικευμένα ακροφύσια που εισάγονται στην αποχέτευση και εκτοξεύουν υψηλής πίεσης νερό στο σύστημα. Το νερό αφαιρεί τόσο το φράγμα όσο και τη συσσώρευση, αποκαθιστώντας τις αποχετεύσεις σας, την αρχική τους διάμετρο. Η εκτόξευση νερού υψηλής πίεσης είναι η μόνη μέθοδος που καθαρίζει και αφαιρεί πραγματικά ολόκληρο το φράγμα.

Πιεστικο υδροβολης απο την Αποφραξεις Ρεντης

Πιεστικο υδροβολης απο την Αποφραξεις Ρεντης

Η υδροβολή υψηλής πίεσης έχει πολλά οφέλη για τους ιδιοκτήτες σπιτιών:

 • Λιγότερες πιθανότητες επαναλαμβανόμενων μπλοκαρισμάτων.
 • Εγγυημένη εργασία.
 • Αποτελεσματικός και επαγγελματικός καθαρισμός αποχέτευσης.
 • Ασφαλής και φιλική προς το περιβάλλον.

Καλέστε την Αποφραξεις Αγιος Ιωαννης Ρεντης σήμερα για ένα καθαρισμό της αποχέτευσής σας με υδροβολή από τους εμπειρογνώμονες τεχνικούς μας, το συντομότερο δυνατόν.

Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Άγιος Ιωάννης Ρέντης Αττικής

Αποφράξεις Φρεατίων Άγιος Ιωάννης Ρέντης – 210.573.7000
Απόφραξη Νεροχύτη Άγιος Ιωάννης Ρέντης – 210.573.7000
Απόφραξη Υδροροής Άγιος Ιωάννης Ρέντης – 210.573.7000
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Άγιος Ιωάννης Ρέντης – 210.573.7000
Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Άγιος Ιωάννης Ρέντης – 210.573.7000
Καθαρισμός Φρεατίων Άγιος Ιωάννης Ρέντης – 210.573.7000
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα – 210.573.7000
Μηνιαίες Συντηρήσεις Άγιος Ιωάννης Ρέντης – 210.573.7000
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Άγιος Ιωάννης Ρέντης – 210.573.7000

 

 


 • 0
Αποφραξη τουαλετας απο την Αποφραξεις Κορυδαλλος

Αποφράξεις Κορυδαλλός

Category : Uncategorized

Σκεφτείτε για μια στιγμή πόσες φορές οι αποχετεύσεις στην κουζίνα και το μπάνιο του σπιτιού σας χρησιμοποιούνται κάθε μέρα. Χρησιμοποιούνται πολλές φορές την ημέρα, βοηθώντας να απομακρυνθούν τα λύματα. Και όλες αυτές οι αποχετεύσεις συνδέονται με το κεντρικό σύστημα αποχέτευσης, οπότε αν βουλώσουν, μπορούν να επιβραδύνουν όλο το σύστημα των εγκαταστάσεων της αποχέτευσης. Εάν αντιμετωπίζετε τα παρακάτω, η αποχέτευσή σας πιθανόν να είναι φραγμένη:

 • Αργή αποστράγγιση του νεροχύτη
 • Στάσιμο νερό στη μπανιέρα κατά τη διάρκεια ντους
 • Άσχημη μυρωδιά που προέρχεται από την αποχέτευση 

  Αποφραξη τουαλετας απο την Αποφραξεις Κορυδαλλος

  Αποφραξη τουαλετας απο την Αποφραξεις Κορυδαλλος

Τα παρακάτω υλικά και αντικείμενα μπορούν να εισέλθουν στην αποχέτευση μέσω κανονικής χρήσης, ή στην περίπτωση παιχνιδιών, μέσω της μη παρατηρημένης συμπεριφοράς ενός παιδιού. Επιπλέον, καθώς ο χρόνος περνάει από τα καθημερινά αντικείμενα που κινούνται μέσα από τις αποχετεύσεις σας μπορεί να κολλήσουν στα τοιχώματα των σωλήνων, προκαλώντας συσσώρευση:

 • Μαλλιά
 • Γράσο
 • Τροφές
 • Σκουπίδια
 • Είδη προσωπικής υγιεινής
 • Προϊόντα από χαρτί
 • Παιχνίδια

Το πρώτο βήμα για την απομάκρυνση ενός μπλοκαρίσματος είναι η χρήση ενός ηλεκτροκίνητου, περιστροφικού μηχανήματος. Το εργαλείο αυτό βοηθά σε όλων των ειδών τις αποφράξεις και μας επιτρέπει να έχουμε την κατάλληλη πρόσβαση στις αποχετεύσεις.

Αποφραξη νιπτηρα στον Κορυδαλλο

Αποφραξη νιπτηρα στον Κορυδαλλο

Στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσουμε στο εσωτερικό της αποχέτευσης μια κάμερα διάγνωσης για να δούμε τη σοβαρότητα και τη σύνθεση του μπλοκαρίσματος.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιούμε πιεστικά υδροβολής για να καθαρίσουμε τις αποχετεύσεις των πελατών μας. Αυτό το σύστημα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης μπορεί να αφαιρέσει σχεδόν οποιοδήποτε στοιχείο που μπορεί να φράξει την αποχέτευσή σας και να το διασπάσει σε κομμάτια αρκετά μικρά, για να ξεπλυθεί μέσω του αποχετευτικού δικτύου. Η υδροβολή είναι η μόνη μέθοδος που καθαρίζει πραγματικά τόσο το φράγμα, όσο και την συσσώρευση.

Ενώ ορισμένοι ιδιοκτήτες σπιτιού χρησιμοποιούν ένα χημικό καθαριστικό απόφραξης, αυτά συχνά κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό. Οι καυστικές χημικές ουσίες μπορούν να βλάψουν τους σωλήνες σας, να καταστρέψουν το φινίρισμα των αποχετεύσεων και να οδηγήσουν σε περισσότερα προβλήματα στο μέλλον. Η υδροβολή θα καθαρίσει ολόκληρο το σύστημα αποχέτευσης και θα αποτρέψει την ανάπτυξη περαιτέρω απορριμμάτων από την κανονική χρήση.

Πιεστικο υδροβολης της Αποφραξεις Κορυδαλλος

Πιεστικο υδροβολης της Αποφραξεις Κορυδαλλος

Μην αφήνετε τις βουλωμένες αποχετεύσεις της κουζίνας και του μπάνιου να επιβαρύνουν το νοικοκυριό σας.

Καλέστε την Αποφράξεις Κορυδαλλός και κάντε τους σωλήνες σας να λειτουργούν και πάλι σαν καινούργιοι σήμερα!

Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Κορυδαλλός Αττικής

Αποφράξεις Φρεατίων Κορυδαλλός – 210.573.7000
Απόφραξη Νεροχύτη Κορυδαλλός – 210.573.7000
Απόφραξη Υδροροής Κορυδαλλός – 210.573.7000
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Κορυδαλλός – 210.573.7000
Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Κορυδαλλός – 210.573.7000
Καθαρισμός Φρεατίων Κορυδαλλός – 210.573.7000
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα – 210.573.7000
Μηνιαίες Συντηρήσεις Κορυδαλλός – 210.573.7000
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Κορυδαλλός – 210.573.7000

 

 

 

 

 

 


 • 0
Αποφραξεις Πειραιας

Αποφράξεις Πειραιάς

Category : Uncategorized

Για τα σπίτια με προβληματικά συστήματα αποχέτευσης, πολλοί από τους πελάτες μας στρέφονται σε προγραμματισμένες, προληπτικές  συντηρήσεις στις αποχετεύσεις τους. Αν οι ρίζες των δέντρων ήταν η αιτία ενός προβλήματος του αποχετευτικού συστήματος στο σπίτι σας, σίγουρα θα τους δείτε να επιστρέφουν, σαν να κόβουν τα μαλλιά θα μεγαλώσουν πίσω είναι μόνο θέμα χρόνου.

Αποφραξεις Πειραιας

Αποφραξεις Πειραιας

Η τακτική, προληπτική συντήρηση της γραμμής της αποχέτευσης μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο εμπλοκής, με τον απαραίτητο καθαρισμό και προσφέρεται με μειωμένο κόστος που προγραμματίζεται για την εξυπηρέτησή σας, σε αντίθεση με τις περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Πολύ συχνά οι ιδιοκτήτες σπιτιού ασχολούνται άσκοπα με τα θέματα αποχέτευσης, όταν η προληπτική συντήρηση θα μπορούσε να τους σώσει .

Μια βουλωμένη αποχέτευση του ντους μπορεί να αναστατώσει την πολυάσχολη μέρα σας; Οι ευγενικοί επαγγελματίες τεχνικοί μας ανταποκρίνονται γρήγορα για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημά σας όταν έχετε μια φραγμένη τουαλέτα, ντους ή νεροχύτη. Διαθέτουμε τα πιο εξειδικευμένα εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι επαγγελματίες τεχνικοί της Αποφράξεις Πειραιάς για την επίλυση οποιωνδήποτε προβλημάτων αποχέτευσης.

Αποφραξη νεροχυτη στον Πειραια

Αποφραξη νεροχυτη στον Πειραια

Η ειδική κάμερα για την επιθεώρηση των σωλήνων και των φρεατίων μπορεί να παρέχει την απαραίτητη διάγνωση για την εκτίμηση των ζημιών και τον καθορισμό του είδους των επισκευών που είναι απαραίτητες. Χρησιμοποιώντας ένα ενισχυμένο καλώδιο μικρής διαμέτρου, μια ανθεκτική στις γρατσουνιές, κάμερα εισάγεται στον αγωγό. Ο ενσωματωμένος φωτισμός και το οπτικό ζουμ που περιλαμβάνονται θα παρέχουν εξαιρετική εικόνα για τυχόν ζημιές ή μπλοκαρίσματα στον εν λόγω σωλήνα.

Επιθεωρηση με καμερα απο την Αποφραξεις Πειραιας

Επιθεωρηση με καμερα απο την Αποφραξεις Πειραιας

Με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας, μπορούμε να αξιολογήσουμε σωστά το έργο που πρέπει να γίνει από την αρχή και να παράσχουμε μια αποδοτική και αποτελεσματική λύση στους πελάτες μας. Αυτή η μέθοδος αξιολόγησης δεν εμπεριέχει κινδύνους και επιτρέπει στους τεχνικούς μας μια σαφή εικόνα των τυχόν επιπλοκών που μπορεί να αντιμετωπίσουν, όπως ρίζες ή μπλοκαρίσματα που έχουν καταφέρει να φράξουν τη ροή μέσα στον σωλήνα.

Με την ικανότητα να ταξιδεύει σε μεγάλη απόσταση μέσω ενός συστήματος αποχέτευσης, η επιθεώρηση βίντεο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορες εφαρμογές όπως:

 • Εντοπισμός ακριβών τοποθεσιών μπλοκαρίσματος
 • Έλεγχος του εσωτερικού των τοιχωμάτων των σωλήνων
 • Αξιολόγηση της διάβρωσης των μεταλλικών σωλήνων
 • Εντοπισμός εμπλοκών ή συντριμμιών
 • Διερεύνηση μη φυσιολογικών συνθηκών ροής

 

Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Πειραιάς Αττικής

Αποφράξεις Φρεατίων Πειραιάς – 210.573.7000
Απόφραξη Νεροχύτη Πειραιάς – 210.573.7000
Απόφραξη Υδροροής Πειραιάς – 210.573.7000
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Πειραιάς – 210.573.7000
Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Πειραιάς – 210.573.7000
Καθαρισμός Φρεατίων Πειραιάς – 210.573.7000
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα – 210.573.7000
Μηνιαίες Συντηρήσεις Πειραιάς – 210.573.7000
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Πειραιάς – 210.573.7000

 

 


 • 0
Αποφραξεις Νικαια

Αποφράξεις Νίκαια

Category : Uncategorized

Ψάχνετε για ένα προσιτό, επαγγελματικό καθαρισμό της αποχέτευσης; Μην κοιτάτε αλλού καθώς έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Καλέστε τώρα την Αποφράξεις Νίκαια για άμεση, φιλική και καθαρή εξυπηρέτηση που υποστηρίζεται με εγγύηση, σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Οι τεχνικοί της Αποφράξεις Νίκαιας είναι εξοπλισμένοι με υπερσύγχρονα εργαλεία και μηχανήματα για να διορθώσουν σωστά όλες τις αργές ή βουλωμένες αποχετεύσεις σας επί τόπου.

Αποφραξεις Νικαια

Αποφραξεις Νικαια

Είμαστε πρωτοπόροι στον καθαρισμό αποχέτευσης και τις αποφράξεις και χρησιμοποιούμε μόνο τον πιο σύγχρονο και κορυφαίο εξοπλισμό για να καθαρίσουμε τις γραμμές της αποχέτευσής σας.

Η πιο συνηθισμένη μέθοδος για την απόφραξη ενός δικτύου αποχέτευσης περιλαμβάνει την εισαγωγή ενός καλωδίου με λεπίδες κοπής στο σωλήνα αποχέτευσης. Χρησιμοποιώντας το ηλεκτροκίνητο, περιστροφικό μηχάνημα, ο κοπτήρας διαλύει τα συντρίμμια και καθαρίζει τη γραμμή. Γιατί απλώς να αποφράξετε την αποχέτευσή σας όταν μπορείτε να την καθαρίσετε; Υπάρχει καλύτερος τρόπος και οι Αποφραξεις Νικαια είναι εδώ για να σας βοηθήσει.

Αποφραξη νεροχυτη στη Νικαια

Αποφραξη νεροχυτη στη Νικαια

Θα βρούμε πρόσβαση στο σωλήνα αποχέτευσης και θα πραγματοποιήσουμε μια επιθεώρηση με ψηφιακή βιντεοκάμερας της γραμμής της αποχέτευσής σας για να προσδιορίσουμε τις περιοχές και την αιτία του προβλήματος. Αν ο σωλήνας είναι εντελώς μπλοκαρισμένος, θα χρειαστεί να κάνουμε αρχικά έναν καθαρισμό για να δημιουργηθεί ροή έτσι ώστε η γραμμή να είναι ορατή στην κάμερα.

Επιθεωρηση με καμερα απο την Αποφραξεις Νικαια

Επιθεωρηση με καμερα απο την Αποφραξεις Νικαια

Μετά από τον καθαρισμό, η αποχέτευση ελέγχεται και πάλι με μια ψηφιακή κάμερα διάγνωσης της αποχέτευσης, για να διασφαλιστεί ότι έχουν απομακρυνθεί πλήρως οι συσσωρευμένες ουσίες ή οι ρίζες, ώστε η γραμμή να είναι καθαρή και να λειτουργεί με τη μέγιστη αποδοτικότητα.

Η επιθεώρηση των αποχετευτικών γραμμών πραγματοποιείται πάνω από την επιφάνεια χρησιμοποιώντας πομπό και δέκτη. Ο πομπός (αισθητήρας) βρίσκεται στο εσωτερικό της κεφαλής της κάμερας και ωθείται μέσω της γραμμής αποχέτευσης στην ελαττωματική περιοχή που χρειάζεται έλεγχο. Ο δέκτης στέλνει στους πομπούς ηλεκτρομαγνητικό σήμα στο μέγιστο σημείο σημάτων του εντοπίζοντας με ακρίβεια την περιοχή προβλήματος.

Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Νίκαια Αττικής

Αποφράξεις Φρεατίων Νίκαια – 210.573.7000
Απόφραξη Νεροχύτη Νίκαια – 210.573.7000
Απόφραξη Υδροροής Νίκαια – 210.573.7000
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Νίκαια – 210.573.7000
Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Νίκαια – 210.573.7000
Καθαρισμός Φρεατίων Νίκαια – 210.573.7000
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα – 210.573.7000
Μηνιαίες Συντηρήσεις Νίκαια – 210.573.7000
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Νίκαια – 210.573.7000

 


 • 0
Αποφραξεις Περιστερι

Αποφράξεις Περιστέρι

Category : Uncategorized

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι συμβαίνει πραγματικά μέσα στους σωλήνες του αποχετευτικού σας συστήματος; Για μεγάλο χρονικό διάστημα, αν υπήρχε πρόβλημα στους σωλήνες σας, ο μόνος τρόπος να δείτε μέσα ήταν να ανασκάψετε ολόκληρο το σύστημα. Διαρροές, φράγματα και μειωμένη πίεση νερού αντιμετωπίζονταν όλα με σκαπτικά εργαλεία και μηχανήματα. Ευτυχώς, αυτό δεν συμβαίνει πλέον – τώρα χρησιμοποιούμε την επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης για να δούμε τι συμβαίνει στο σύστημα των εγκαταστάσεων της αποχέτευσής σας χωρίς να δημιουργούμε ζημιές. Οι επιθεωρήσεις με κάμερα είναι χρήσιμες για τη διάγνωση:

 • Μπλοκαρισμάτων
 • Διαρροών
 • Βλαβών των σωλήνων

  Αποφραξεις Περιστερι

  Αποφραξεις Περιστερι

 

Πώς λειτουργεί η επιθεώρηση της αποιχέτευσης με κάμερα;

Σε διαφορετικές στρατηγικές περιοχές στο σπίτι σας, υπάρχουν σημεία πρόσβασης στο αποχετευτικό σας σύστημα. Όταν έχετε πρόβλημα αποχέτευσης, ένα από τα πρώτα εργαλεία που χρησιμοποιούμε είναι η κάμερα διάγνωσης. Αυτές οι κάμερες εισάγονται στους σωλήνες των υδραυλικών σας συστημάτων και χειρίζονται από εκπαιδευμένο τεχνικό. Η ροή βίντεο μεταδίδεται πίσω στον τεχνικό ώστε να μπορέσουμε να δούμε την ακριβή θέση και σοβαρότητα του προβλήματος.

Επιθεωρηση με καμερα απο την Αποφραξεις Περιστερι

Επιθεωρηση με καμερα απο την Αποφραξεις Περιστερι

Οφέλη επιθεώρησης με κάμερα

Εκτός από το προφανές όφελος των λιγότερων ζημιών, ενώ αναζητά την πηγή του προβλήματος, η επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης έχει επίσης και άλλα οφέλη για τους ιδιοκτήτες σπιτιού, όπως:

 • Η δυνατότητα εντοπισμού της ακριβούς θέσης του προβλήματος: Αυτό βοηθά να διατηρηθεί η επισκευή εντοπισμένη και λιγότερο δαπανηρή για τον ιδιοκτήτη σπιτιού.
 • Έγκαιρη ανίχνευση προβλημάτων: Ενώ μπορεί να μας έχετε καλέσει για να βγάλουμε τα απορρίμματα της αποχέτευσης, χρησιμοποιώντας την κάμερα μπορούμε να δούμε αν οι σωλήνες σας είναι διαβρωμένοι, έχουν ζημιά ή χρειάζονται αντικατάσταση. Αυτό μπορεί να προλάβει ένα μικρό πρόβλημα πριν δημιουργηθεί μια μεγάλη διαρροή ή χρειαστεί επισκευή.
 • Ακριβείς επισκευές: Δεν χρειάζεται πλέον να μαντέψουμε την αιτία του προβλήματός σας. Με την επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης, θα είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε ότι το έργο που επιτελέσαμε θα διορθώσει το πρόβλημά σας.

Μην σκάψετε τους αγωγούς σας μέχρι να είστε σίγουροι πως είναι απαραίτητο. Καλέστε την Αποφράξεις Περιστέρι σήμερα!

Επιθεωρηση με καμερα απο την Αποφραξεις Περιστερι

Επιθεωρηση με καμερα απο την Αποφραξεις Περιστερι

Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Περιστέρι Αττικής

Αποφράξεις Φρεατίων Περιστέρι – 210.573.7000
Απόφραξη Νεροχύτη Περιστέρι – 210.573.7000
Απόφραξη Υδροροής Περιστέρι – 210.573.7000
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Περιστέρι – 210.573.7000
Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Περιστέρι – 210.573.7000
Καθαρισμός Φρεατίων Περιστέρι – 210.573.7000
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα – 210.573.7000
Μηνιαίες Συντηρήσεις Περιστέρι – 210.573.7000
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Περιστέρι – 210.573.7000

 


 • 0

Αποφράξεις Χαϊδάρι

Category : Uncategorized

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς χειρότερο πονοκέφαλο σε ένα νοικοκυριό απ ‘ότι μια φραγμένη αποχέτευση. Αν οι γραμμές αποχέτευσης του σπιτιού σας μπλοκάρουν, είναι σημαντικό να καλέσετε αμέσως τους επαγγελματίες καθαρισμού αποχέτευσης της Αποφράξεις Χαϊδάρι.

Αποφραξεις Χαϊδαρι

Αποφραξεις Χαϊδαρι

Τα απορρίμματα της αποχέτευσης δεν είναι υγιεινά για εσάς και την οικογένειά σας, οπότε είναι πάντα καλύτερο να μην τα αφήνετε να παραμείνουν στους σωλήνες σας. Οι εμπειρογνώμονες τεχνικοί της Αποφραξεις Χαϊδαρι είναι έμπειροι, εκπαιδευμένοι και προετοιμασμένοι με τεχνολογικές λύσεις αιχμής και εξοπλισμό σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας που θα αφαιρέσει με ασφάλεια τα υπολείμματα και τα απόβλητα από τις αποχετεύσεις σας, χωρίς να προκαλέσουν περαιτέρω ζημιές στους σωλήνες.

Απόφραξη τουαλέτας: Μερικές φορές το έμπιστο έμβολο σας δεν είναι

αποφραξη τουαλετας στο χαϊδαρι

αποφραξη τουαλετας στο Χαϊδαρι

αρκετό για να ξεβουλώσει μια φραγμένη τουαλέτα. Και όταν συμβαίνει αυτό, η κατάσταση σε όλο τονοικοκυριό είναι απογοητευτική. Μην διακινδυνεύσετε να κάνετε το πρόβλημα ακόμα χειρότερο, προσπαθώντας να το λύσετε μόνος σας. Καλέστε τους εμπειρογνώμονές μας για τον καθαρισμό της αποχέτευσης και εμείς θα το κάνουμε σαν καινούργιο και πάλι.

 

Απόφραξη νεροχύτη  κουζίνας: Στα περισσότερα σπίτια, η κουζίνα είναι η σύγχρονη “εστία”, ο χώρος συγκέντρωσης για ολόκληρο το νοικοκυριό. Έτσι, όταν οι αποχετεύσεις της κουζίνας σας βουλώσουν, ο πιο ιερός χώρος της οικογένειάς σας μπορεί να μετατραπεί σε ένα άσχημο και απογοητευτικό μέρος. Οι αποχετεύσεις της κουζίνας είναι δύσκολο να ξεβουλώσουν και αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο, εάν αντιμετωπίζετε μια φραγμένη αποχέτευση κουζίνας, ήρθε η ώρα να καλέσετε τους εμπειρογνώμονες τεχνικούς καθαρισμού αποχετεύσεων της Αποφράξεις Χαϊδαρίου.

αποφραξη νεροχυτη στο Χαϊδαρι

αποφραξη νεροχυτη στο Χαϊδαρι

Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου: Δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε να σας

Αποφραξη νιπτηρα στο Χαϊδαρι

Αποφραξη νιπτηρα στο Χαϊδαρι

λέμε πόσα άτομα μας καλούν καθημερινά σε πανικό, επειδή η αποχέτευση στο μπάνιο τους έχει φράξει, προσπάθησαν να το διορθώσουν μόνοι τους και τώρα είναι χειρότερα από ποτέ! Μην αφήνετε αυτό να σας συμβεί … Καλέστε τους ειδικούς τεχνικούς καθαρισμού αποχετεύσεων της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΪΔΑΡΙ εάν παρατηρήσετε ότι οι γραμμές αποχέτευσης του μπάνιου σας λειτουργούν αργά ή καθόλου. Όσο πιο γρήγορα μας καλέσετε, τόσο πιο γρήγορα θα μπορούμε να το φτιάξουμε και να επιστρέψετε στη ήσυχη ρουτίνα σας.

Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Χαϊδάρι Αττικής

Αποφράξεις Φρεατίων Χαϊδάρι – 210.573.7000
Απόφραξη Νεροχύτη Χαϊδάρι – 210.573.7000
Απόφραξη Υδροροής Χαϊδάρι – 210.573.7000
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Χαϊδάρι – 210.573.7000
Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Χαϊδάρι – 210.573.7000
Καθαρισμός Φρεατίων Χαϊδάρι – 210.573.7000
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα – 210.573.7000
Μηνιαίες Συντηρήσεις Χαϊδάρι – 210.573.7000
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Χαϊδάρι – 210.573.7000