Category Archives: Αποφρακτικές Υπηρεσίες

 • 0
απόφραξης στο Αιγάλεω

Αποφράξεις Αιγάλεω

Αποφράξεις Αιγάλεω 5.0 out of 5 based on 3 reviews.

Αποφράξεις  Αιγάλεω

Η Αποφρακτική Αιγάλεω

Αποφράξεις στην περιοχή του Αιγάλεω

Τα προβλήματα αποχέτευσης δημιουργούν μεγάλη ταλαιπωρία για τους ιδιοκτήτες σπιτιών και επιχειρήσεων. Στην Αποφράξεις Αιγάλεω, χρησιμοποιούμε την πιο σύγχρονη τεχνολογία για την ακριβή διάγνωση των προβλημάτων, έτσι ώστε οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας να μπορούν να εκτελέσουν τις κατάλληλες υπηρεσίες συστημάτων αποχέτευσης. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες δικτύων αποχέτευσης, καλέστε σήμερα Αποφραξεις Αιγαλεω.

Στην Αποφράξεις Αιγάλεω, ο επαγγελματικός καθαρισμός των γραμμών αποχέτευσης αποτελεί σημαντικό μέρος της δουλειάς μας. Παρέχουμε υπηρεσίες καθαρισμού με τη μέθοδο υδροβολής για την ασφαλή και αποτελεσματική απομάκρυνση των εμποδίων από την αποχέτευσή σας, εξαλείφοντας τα και αποκαθιστώντας τη ροή των λυμάτων από το σπίτι σας στο δημόσιο αποχετευτικό δίκτυο.

Για περισσότερα από 40 χρόνια, η Αποφράξεις Αιγάλεω προσφέρει στους ιδιοκτήτες σπιτιών και επιχειρήσεων σε ολόκληρη την περιοχή του Αιγάλεω επαγγελματικές υπηρεσίες αποχετευτικών εγκαταστάσεων, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών απόφραξης έκτακτης ανάγκης. Καλέστε την Αποφράξεις Αιγάλεω τώρα!

Οι οικονομικά αποδοτικές υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες, για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας και είναι μακροχρόνιες. Είτε χρειάζεστε πλήρη καθαρισμό των αποχετευτικών σας δικτύων είτε συντήρηση του συστήματος, μπορείτε να βασιστείτε στην Αποφράξεις Αιγάλεω για να κάνετε τη δουλειά σωστά.

Η Αποφράξεις Αιγάλεω θα σας βοηθήσει να κάνετε το νερό της αποχέτευσης σας να ρέει σωστά. Παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες στα αποχετευτικά δίκτυα της περιοχής. Καλέστε μας για μία επείγουσα εξυπηρέτηση και ταχεία ανταπόκριση.

Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί ποιοτικά μηχανήματα και σύγχρονο εξοπλισμό, για να διασφαλίσει ότι οι λύσεις που παρέχουμε στις αποχετευτικές σας εγκαταστάσεις είναι μακράς διαρκείας. Παρέχουμε υπηρεσίες σε κτίρια γραφείων, ξενοδοχεία, εστιατόρια, σχολεία, διαμερίσματα, ιατρεία και άλλες επιχειρήσεις. Από τη διάγνωση έως τη συντήρηση του συστήματος αποχέτευσης, επιλέξτε μας ως την πιο αξιόπιστη εταιρεία.

Η Αποφράξεις Αιγάλεω συνειδητοποιεί ότι κανείς δεν έχει χρόνο για να ασχοληθεί με προβλήματα αποχετευτικών δικτύων, γι ‘αυτό και παρέχουμε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα στην … και τις γύρω περιοχές. Οι τεχνικοί μας είναι διαθέσιμοι τόσο για οικιακούς όσο και για επαγγελματικούς χώρους σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Καλέστε μας σήμερα για να επιλύσετε γρήγορα όλα τα ζητήματα των αποχετεύσεων.

Η υδροβολή είναι μια μέθοδος καθαρισμού γραμμών αποχέτευσης που χρησιμοποιεί νερό σε πολύ υψηλές πιέσεις. Τα ρεύματα ύδατος υψηλής πίεσης δρουν σαν ένα εργαλείο κοπής, κόβοντας αποτελεσματικά τις ρίζες δέντρων και κονιορτοποιώντας τα ιζήματα και τα οργανικά συντρίμμια. Το θρυμματισμένο υλικό μπορεί στη συνέχεια να καθαριστεί και να απομακρυνθεί μέσω του υπονόμου.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η κύρια γραμμή αποχέτευσης να χρειαστεί έναν επαγγελματικό καθαρισμό συμπεριλαμβανομένης της μεθόδου υδροβολής.

Οι ρίζες δέντρων αναπτύσσονται κοντά σε σωλήνες αποχέτευσης, οι οποίοι παρέχουν υγρασία και θρεπτικά συστατικά που τα προσελκύουν. Μόλις εισέλθουν σε αυτούς, οι μεγάλες ρίζες μπορούν να μπλοκάρουν ένα μέρος της γραμμής αποχέτευσης, οδηγώντας σε μία εμπλοκή που πρέπει να αφαιρεθεί με τις υπηρεσίες δικτύων αποχέτευσης της Αποφράξεις Αιγάλεω.

Ενισχυμένο ιζήματα στο κάτω μέρος και στις πλευρές του σωλήνα αποχέτευσης.
Το νερό μεταφέρει συχνά μεταλλεύματα, τα οποία μπορεί σταδιακά να εναποτίθενται κατά μήκος του σωλήνα, να το στενεύουν και να παρεμποδίζουν τη ροή του νερού. Υλικά χαρτιού όπως χαρτοπετσέτες, χαρτί υγείας, μωρομάντηλα κλπ θα μπορούσαν επίσης να προκαλέσουν εμπλοκή στη γραμμή αποχέτευσης.

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ο καθαρισμός των γραμμών αποχέτευσης είναι δουλειά μας. Για επαγγελματικό καθαρισμό, τακτικές, προληπτικές συντηρήσεις, αποφράξεις όλων των ειδών και πολλές άλλες υπηρεσίες συστημάτων αποχέτευσης, καλέστε μας σήμερα.

Η Αποφρακτική Αιγάλεω έχει έδρα και εργάζεται στην περιοχή του Αιγάλεω  από το 1971 και από τότε δίνει οριστικό τέλος στα αποφρακτικά προβλήματα του δικτύου σας με αποφραξη αγαλαιω , προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση στις λογικότερες τιμές!.

Η εταιρία αποφράξεων Αιγάλεω

Το Αιγάλεω είναι μία στις περιοχές που παρουσιάζουν το μεγαλύτερο πρόβλημα με το αποχετευτικό δίκτυο των οικιών αλλά και το Δημόσιο. Η περιοχή γνώρισε πολύ έντονη πληθυσμιακή ανάπτυξη και τα κτίρια που ανεγέρθησαν όντας τα περισσότερα χτισμένα και αρκετά χρόνια πίσω  έχουνε πολύ κακή  κατασκευής δίκτυα συν τη φθορά του χρόνου η οποία στην προκειμένη περίπτωση είναι πολύ μεγάλη οδηγούν σε πολύ συχνά προβλήματα. Η εταιρεία μας απόφραξης στο Αιγάλεω προσφέρει υπηρεσίες χαμηλές στην τιμή  όποτε τις χρειαστείτε με απώτερο σκοπό να ελαχιστοποιήσει την ταλαιπωρία των πελατών της στο Αιγάλεω. Επίσης το Αιγάλεω είναι μία περιοχή η οποία οι παραπάνω λογική υπαγορεύουν ότι έξυπνος τρόπος να κοιμηθεί κανείς είναι να κάνει ένα συμβόλαιο συντήρησης του αποχετευτικού του δικτύου ετήσιο ή εξάμηνο. Σε Μία περιοχή δεν αξίζει τον κόπο να αντιμετωπίζεται το ίδιο πρόβλημα ξανά και ξανά και να τρέχετε πίσω από τις εξελίξεις. Μία προγραμματισμένη συντήρηση του αποχετευτικού σας δικτύου θα σας γλυτώσει και πολύ χρόνο αλλά το σημαντικότερο και πολλά χρήματα καθώς δεν θα χρειαστεί να κάνετε μία κανονική επιχείρηση απόφραξης και μάλιστα μια ωρα οποία μπορεί να έχει έξτρα χρέωση λόγο του βραδινού της ώρας

Η Αποφρακτική Αιγάλεω έχει έδρα και εργάζεται στην περιοχή του Αιγάλεω  από το 1969 και από τότε δίνει οριστικό τέλος στα αποφρακτικά προβλήματα του δικτύου σας, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση σε λογικές τιμές!.

Με ένα απλό τηλεφώνημα είμαστε πάντα 24 ώρες την ήμερα  δίπλα σας… Αποφράξεις Αιγάλεω -στην περιοχη του Αιγάλεω Αποφράξεις 365 το χρόνο. Άμεσα & Υπεύθυνα δίπλα σας

 

εστιάζεται στο χώρο των γενικών αποφράξεων

Η εταιρία αποφράξεων Αποφρακτική Αιγάλεω

Με ένα απλό τηλεφώνημα είμαστε δίπλα σας… Αποφράξεις στο Αιγάλεω 365 το χρόνο. Άμεσα & Υπεύθυνα δίπλα σας

Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Αιγάλεω Αττικής

Αποφράξεις Φρεατίων Αιγάλεω – 210.573.7000
Απόφραξη Νεροχύτη Αιγάλεω – 210.573.7000
Απόφραξη Υδροροής Αιγάλεω – 210.573.7000
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Αιγάλεω – 210.573.7000
Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Αιγάλεω – 210.573.7000
Καθαρισμός Φρεατίων Αιγάλεω – 210.573.7000
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα – 210.573.7000
Μηνιαίες Συντηρήσεις Αιγάλεω – 210.573.7000
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Αιγάλεω – 210.573.7000

 

 

Δεν θέλουμε να σας κοροϊδέψουμε, σε μια λογική τιμή αποτελέσματα που διαρκούν. Η εταιρία μας κάνει ακριβώς αυτό. Αποφρασσουμε τους αγωγούς, λύνουμε το πρόβλημα απόφραξης  γνωρίζοντας ότι η λύση μας θα έχει διάρκεια, και καθαρίζουμε πίσω μας φεύγοντας, αφήνοντας το χώρο σας λειτουργικό και καθαρό. Η λύση η οποία θα σας δώσουμε θα έχει χρονική διάρκεια και δεν θα είναι μία δουλειά η οποία θα σκάσει στα χέρια σας τους επόμενους μήνες. Μία άλλη πολύ σημαντική

Τα προβλήματα του αποχετευτικού δικτύου χρίζουν άμεσης επίλυσης με Αποφράξεις Αιγαλέω που διασφαλίζουν ότι το αποτέλεσμα το οποίο θα πάρετε θα είναι το καλύτερο δυνατό.  διαφορά Μεταξύ μας και των ανταγωνιστών μας είναι ότι εμείς θα σας δώσουμε μία ειλικρινή και ξεκάθαρη απάντηση για το κόστος.

Δεν θα σας χρεώσουμε 30 € για να σας αποφράξουμε ένα φρεάτιο, σας χρεώσουμε 50 € για να σε καθαρίσουμε όλη την γραμμή και τα φρεάτια που έχει πάνω. Δε θα χρειαστεί να μας καλείτε κάθε τρεις μήνες όπως έχετε συνηθίσει στο παρελθόν

Η Αποφρακτική Αιγάλεω

210.573.7000   εδώ και τριάντα χρόνια σημαίνει άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του αποχετευτικού προβλήματος του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας. Όλα μας τα συνεργεία εγγυώνται την ποιοτική και ταχύτατη αποκατάσταση του προβλήματος των αποχετεύσεων σας. Η Αποφρακτική Αιγάλεω καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις σας σε θέματα αποφράξεων.

Αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες απόφραξης στο Αιγάλεω

Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Αιγάλεω Αττικής

 


 • 0

Διάγνωση με κάμερα – Πώς λειτουργεί – Τιμοκατάλογος Αιγάλεω

apofraxeis_camera_tree_roots

Διάγνωση με κάμερα: πώς λειτουργεί.

Διάγνωση προβλημάτων σε αγωγούς με κάμερα

Η apofraxeis-aigaleo διαθέτει διαγνωστική κάμερα που με τον εύκαμπτο άξονά της μπαίνει και διακλαδίζεται μέσα στις σωληνώσεις επιτρέποντας να δούμε απεικονιστικά την ενδεχόμενη βλάβη ή φράξιμο του αγωγού.

 

 

diagnosi-me-kamera

Φράξιμο αγωγών προκύπτουν συνήθως από κακοτεχνίες, ρίζες κοντινού δέντρου που εισχωρούν στους αγωγούς, από ιζήματα λυμάτων κα. Όλα αυτά τα προβλήματα στους αγωγούς συχνά δημιουργούν φραγμούς στη διέλευση των υδάτων με αποτέλεσμα την αναστροφή τους στην αρχή τους, με αποτέλεσμα να πλημμυρίζουν οι χώροι εγκατάστασης τους, ακόμα και δημιουργώντας σπασίματα σωληνώσεων που διαφεύγουν τα καθαρά ή τα ακάθαρτα νερά με λύματα στον περιβάλλοντά τους χώρο.

 

Το εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρίας μας, αναγνωρίζοντας την κατανομή και τον τύπο του δικτύου στο χώρο σας, χρησιμοποιώντας τη διάγνωση με κάμερα, βλέπει την ενδεχόμενη ζημιά και σας ενημερώνει για το είδος και βάθος της ζημιάς, ώστε να συγκεκριμενοποιήσετε το σημείο επέμβασης του υδραυλικού γλυτώνοντας σας έτσι ανώφελα σκαψίματα, χρόνο και χρήμα.

Καταγράφεται αν ζητηθεί σε DVD για να γίνεται αντιληπτό από τον υδραυλικό που θα το επισκευάσει αλλά και από σας ώστε να σκιαγραφηθεί σωστά η πορεία που θα ακολουθηθεί.

 

Συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων

Διάγνωση με κάμερα: Τιμοκατάλογος

Απο τι εξαρτάται το κόστος μιασ διάγνωσης με κάμερα ?

Το κόστος για μια διάγνωση με κάμερα, καθορίζεται από το δίκτυο το οποίο θέλουμε να επιθεωρήσουμε, δηλαδή η τελική τιμή καθορίζεται από τα συνολικά μετρά της αποχέτευσης και την κατάσταση του δικτύου.

Επικοινωνήστε για μια προσφορά.

 

Συντηρήσεις_αποχετευτικών_δικτύων

Το εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρίας μας, αναγνωρίζοντας την κατανομή και τον τύπο του δικτύου στο χώρο σας, χρησιμοποιώντας τη διάγνωση με κάμερα, βλέπει την ενδεχόμενη ζημιά και σας ενημερώνει για το είδος και βάθος της ζημιάς, ώστε να συγκεκριμενοποιήσετε το σημείο επέμβασης του υδραυλικού γλυτώνοντας σας έτσι ανώφελα σκαψίματα, χρόνο και χρήμα.

 

 

 

 


 • 1

Προσφορες απόφραξης Αιγάλεω

Είμαστε μια τοπική επιχείρηση απόφραξης και απολύμανσης στο Αιγάλεω, Ζούμε και αναπνέουμε χάρη σε εσάς, τους κάτοικους του Αιγάλεω που τόσα χρονιά τώρα μας εμπιστεύεστε.

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ και για να  σας ανταποδώσουμε την αγάπη και την στήριξη.

Πολυκατοικίες στην στο Αιγάλεω που βρίσκονται  σε απόσταση λιγότερο από 20μ μεταξύ τους μπορούν να έχουν μια προνομιακή έκπτωση.

apoofraxeis_prosfores_deals


 • 1

Συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων Αιγάλεω

ΜΗΝΙΑΙΕΣ, ΕΞΑΜΗΝΕΣ ή ΕΤΗΣΙΕΣ  Συντηρήσεις, εξαρτώνται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα , και την κατασκευή αυτού.Με την συντήρηση της αποχέτευσης μπορούμε να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση και να μην χρειαστούμε κάποια σημαντική απόφραξη. Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, προλαβαίνουμε τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής

Αναλαμβάνουμε:

Συντηρήσεις αποχετευτικού δικτύου στο Αιγάλεω

σε πολυκατοικίες. σχολειά, εργοστασιακούς χώρους, αθλητικές εγκατάστασης, δημοσιά κτίρια.

Δείτε τις πρόσφορες απόφραξης στο Αιγάλεω

 Η διαδικασία συντήρησης αποχετευτικού δικτύου Αιγάλεω

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η μηνιαία συντήρηση του δικτύου αποχέτευσης, θα σας αποσταλεί αντίστοιχη αίτηση αμέσως μετά τον προγραμματισμό εργασίας μέσω E-mail, Φαξ ή διανομέα και η οποία θα πρέπει να αποσταλεί πίσω σε εμάς υπογεγραμμένη. Στις περισσότερες των περιπτώσεων κοστίζει από 10 έως 25 ευρώ μηνιαίως (συμπ.φ.π.α. ) και παρέχεται ενημερωτικό δελτίο στον διαχειριστή μετά από κάθε επίσκεψη.Πριν από την έναρξη κάθε συνεργασίας θα πρέπει να εκτελεστεί αρχικός γενικός καθαρισμός.Όλες οι έκτακτες επισκέψεις που μπορεί να χρειαστούν πραγματοποιούνται εντελώς δωρεάν! Σε περίπτωση μεμονώμένου έκτακτου καθαρισμού αποχέτευσης / απόφραξης βρισκόμαστε άμεσα κοντά σας οπουδήποτε, με μία τηλεφωνική ή ηλεκτρονική παραγγελία σας.


 • 1

Αποφράξεις Διάγνωση με κάμερα Αιγάλεω

Η Εταιρία Αποφράξεις Αιγάλεω διαθέτει διαγνωστική κάμερα για τις αποφράξεις που με το εύκαμπτο άξονά της μπαίνει και διακλαδίζεται μέσα στις σωληνώσεις επιτρέποντας να δούμε απεικονιστικά την ενδεχόμενη ζημιά ή φράξιμο του σωλήνα.

Υπάρχουν πολλές αιτίες που ευθύνονται για την κακή λειτουργία της αποχέτευσης και τη φράξιμο της.

Προβλήματα προκύπτουν από κακοτεχνίες, καθιζήσεις ποστρώματος, ρίζες κοντινού δέντρου, χώματα, λίπη κ. τ. λ.

Όλα αυτά, δημιουργούν φραγμούς στη διέλευση των υδάτων με αποτέλεσμα την αναστροφή τους στην αρχή πλημμυρίζοντας τους χώρους, δημιουργούν σπασίματα σωληνώσεων που διαφεύγουν τα καθαρά ή τα ακάθαρτα νερά με λύματα στον περιβάλλοντά τους χώρο. Μια απόφραξη λύνει αυτόματα αυτό το πρόβλημα!

Το εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρίας Αποφράξεις Αιγάλεω, αναγνωρίζοντας την κατανομή και τον τύπο του δικτύου στο χώρο σας, χρησιμοποιώντας τη διάγνωση με κάμερα, βλέπει την ενδεχόμενη ζημιά και σας ενημερώνει για το είδος και βάθος της ζημιάς, ώστε να συγκεκριμενοποιήσετε το σημείο επέμβασης του υδραυλικού γλυτώνοντας σας έτσι ανώφελα σκαψίματα, χρόνο και χρήμα.

Η Διαδικασία

Η Βιντεοσκόπηση – Επιθεώρηση των Αγωγών Αποχέτευσης με την βοήθεια Κλειστού Κυκλώματος Τηλεόρασης (CCTV)  είναι η πλέον κρίσιμη διαδικασία για τον έλεγχο των δικτύων αποχέτευσης και όμβριων. Η διαδικασία εκτελείται σύμφωνα με καθορισμένα Ευρωπαϊκά Πρότυπα.

Ο εξοπλισμός που απαιτείται για την διαδικασία του ελέγχου βρίσκεται εξ ολοκλήρου σε αυτοκίνητο κλειστού τύπου και περιλαμβάνει πλήρες σύστημα ελέγχου των καμερών, υπολογιστή για την καταγραφή της βιντεοσκόπησης, διαφορετικά είδη καμερών και φορείων για αυτές, πλήρη αυτονομία ρεύματος για τον ανωτέρω εξοπλισμό με χρήση γεννήτριας, πάνω από 200m καλωδίου για βιντεοσκόπηση μεγάλων τμημάτων αγωγών χωρίς να πραγματοποιούνται συνεχεία μεταφορές του εξοπλισμού με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση χρόνου και την ελαχιστοποίηση της όποιας όχλησης μπορεί να δημιουργηθεί.

Η διαδικασία του ελέγχου για αγωγούς πάνω από 150 mm διάμετρο είναι ακριβής, γρήγορη και αξιόπιστη:

 • Το φορείο πάνω στο οποίο βρίσκεται η κατάλληλη ανά περίπτωση κάμερα καθελκύεται στον υπό έλεγχο αγωγό από το φρεάτιο επίσκεψης αυτού ή από οποιοδήποτε άλλο κατάλληλο σημείο εισόδου (π.χ. φρεάτιο υδροσυλλογής για δίκτυο ομβρίων υδάτων)
 • Πραγματοποιείται η βιντεοσκόπηση και καταγραφή όλου του μήκους του αγωγού και επισημαίνονται τυχόν αποθέσεις, θραύσεις, καταρρεύσεις, εισροές, ρίζες δέντρων, ελαττωματικές συνδέσεις, λανθασμένες κλίσεις και εμφράξεις που οφείλονται σε αστοχίες κατασκευής ή στην λειτουργία του δικτύου. Ταυτόχρονα με τον οπτικό έλεγχο για τυχόν ατέλειες του δικτύου πραγματοποιείται και έλεγχος της κατά μήκος κλίσης αυτού. Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα εκτός των ανωτέρω να γίνει και έλεγχος διατομών στο δίκτυο για παραμορφώσεις των αγωγών με χρήση ειδικής διάταξης laser.
 • Τα αποτελέσματα της βιντεοσκόπησης εξάγονται, εκτυπώνονται και παραδίδονται στον ενδιαφερόμενο υπό μορφή πρωτοκόλλων στα οποία περιγράφονται η απορροϊκή ή μη ικανότητα του αγωγού. Εκτός από τα εκτυπωμένα πρωτόκολλα η περιγραφή των ευρημάτων υπάρχει (με τη μορφή σημείωσης στο άνω δεξιά μέρος) και στα βίντεο που επίσης παραδίδονται στον ενδιαφερόμενο.
 • Τέλος, αξιολογώντας τα αποτελέσματα της βιντεοσκόπησης προτείνονται οι ενδεδειγμένες λύσεις για την αποκατάσταση των προβλημάτων.

 

Μέθοδος εκτέλεσης εργασίας

Μετά τον καθαρισμό αποχέτευσης του ο αγωγός είναι έτοιμος να υποβληθεί σε έλεγχο. Μια τηλεκατευθυνόμενη μικροκάμερα-ρομπότ, εισάγεται στον αγωγό και δέχεται εντολές από το κέντρο ελέγχου του οχήματος βιντεοσκόπησης. Η πορεία της κάμερας, η ακριβής θέση της κάθε στιγμή, η κλίση του αγωγού και η θερμοκρασία καταγράφονται σε βίντεο, CD, DVD. Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής αναλύει τις πληροφορίες που λαμβάνει η μικροκάμερα και τις συνδυάζει με δεδομένα που του παρέχουν ειδικοί αισθητήρες στο όχημα. Το σύστημα, μετά το τέλος της διαδικασίας, εκδίδει αναλυτικά διαγράμματα για την κατάσταση των αγωγών και τυπώνει εικόνες από τα σημεία που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Δυνατότητες ελέγχων στους αγωγούςkEEP_CLEAN_PIPES

 • Εντοπισμός ρωγμών και σπασμένων σωλήνων.   
 • Καθιζήσεις τμημάτων του αγωγού.
 • Εισχώρηση υπογείων υδάτων στο δίκτυο.
 • Εισχώρηση ριζών στο δίκτυο.
 • Έλεγχος υδατοστεγανότητας αρμών.
 • Παράνομες συνδέσεις.
 • Υπολείμματα σκυροδέματος που έχουν ενσωματωθεί στον αγωγό.  
   

Με τη βιντεοσκόπηση επιτυγχάνεται:diagnosi-me-kamera

 • Αναγνώριση, έλεγχος και περιγραφή βλαβών και ελλείψεων.
 • Έλεγχος ποιότητας κατασκευής δικτύων.
 • Έλεγχος δικτύων πριν την προγραμματισμένη κατασκευή έργων οδοποιίας.
 • Χαρτογράφηση δικτύων που έχουν χαθεί.
 • Εξασφάλιση αποδεικτικών στοιχείων σε περίπτωση απαίτησης αποζημίωσης.

 


 • 0

Υπηρεσίες Απόφραξης & Απολύμανσης Αιγάλεω

Αναλαμβάνουμε:

Αποφράξεις, αλλαγές αποχετεύσεων και αποφράξεις φρεατίων

Αναλαμβάνουμε την απόφραξη του αποχετευτικού δικτύου με πιεστικό μηχάνημα υδροβολής οριζόντιων και κάθετων σωληνώσεων. Αναλαμβάνουμε επίσης αποφράξεις σε λεκάνες, νιπτήρες, μπανιέρες, κουζίνας. Ο καθαρισμός κουζίνας γίνεται πλέον εύκολα, γρήγορα και ασφαλής, με υδροβολή σε 90ο C.

Έλεγχο – Βιντεοσκόπηση αγωγών με κάμερα

Με τη χρήση της ηλεκτρονικής κάμερας γίνεται η επόπτευση για έλεγχο και η χαρτογράφηση αγωγών. Το σύστημα της κάμερας έχει τη δυνατότητα να εντοπίσει οποιαδήποτε ζημιά του αποχετευτικού δικτύου και να εμφανίσει στην οθόνη την αιτία του προβλήματος, ώστε να μπορέσουμε άμεσα να την αντιμετωπίσουμε! Αποφράξεις με κάμερα

Συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων

Για το φράξιμο σωληνώσεων ή δυσοσμίες σας προτείνουμε τη μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και  των φρεατίων με πιεστικό μηχάνημα υδροβολής το οποίο διαθέτουμε και καθαρίζει το κεντρικό μηχανοσίφωνα και όλα τα δίκτυα.

 

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες

 

Απολυμάνσεις  Αιγάλεω

Οι κίνδυνοι που προέρχονται από τα διάφορα παράσιτα σε οικίες και εργασιακούς χώρους είναι αρκετοί. Τα παράσιτα ποικίλλουν στην ανάπτυξή τους βάσει της τοποθεσίας, των περιβαλλοντολογικών συνθηκών και της δραστηριότητας μιας επιχείρησης, οργανισμού ή οικίας. Τα

 

Μυοκτονία Αιγάλεω

Για παράδειγμα, ένα ποντίκι σε εργοτάξιο-οικοδομή αποτελεί ενόχληση, ενώ ένα ποντίκι σε εργοστάσιο τροφίμων μπορεί να προκαλέσει σοβαρότατα προβλήματα στην επιχείρηση,

 

Αναλαμβάνουμε τις ακόλουθες αποφρακτικές εργασίες στο Αιγάλεω.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΝΙΠΤΗΡΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΙΦΩΝΙ ΜΠΑΝΙΟΥ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗ ΥΔΡΟΡΡΟΩΝ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΦΡΕΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΥΔΡΟΡΡΟΗ ΒΕΡΑΝΤΑΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΜΠΑΝΙΟΥ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗ ΚΟΥΖΙΝΩΝ
ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Εξυπηρετούμε σε όλη την Αιγάλεω.

Διαμερίσματα
Μονοκατοικίες
Καταστήματα
Σχολεία – Φροντιστήρια
Δημόσιες Υπηρεσίες
Νοσοκομεία
Εργοστάσια – Βιοτεχνίες

Επικοινωνήστε μαζί μας.

main-bg1